proeatingdisorder.blogg.se

Mardrömmar :S

Kategori: Allmänt

Har inte kunnat sova riktigt senaste veckorna :c Haft massa mardrömmar om massa som hänt under alla år.. Gick egentligen å la mig vid 22 men har inte somnat än å nu är klockan snart 3. Lyssnar på Sofijah och försöker överrösta alla tankar <3 Har massa betapred i en burk som jag verkligen bara vill svälja för att glömma allt.. Jag orkar inte vara stark längre. Det funkar inte längre. Alla i skolan ser att jag bryter ihop mer å mer varje dag men ingen vågar säga ett enda ord. Vad ska jag göra?! Skolarbetet ligger å dammar på bordet å har legat där ett bra tag å det är snart tenta igen.. :S vad fan tänker jag med egentligen?! Vill bara skrika och gråta så fort jag ser böckerna :'c Funderar om jag ska börja gå till en psykolog igen.. Men vill egentligen inte, har absolut inga bra minnen av de. Men jag vet att jag behöver de. Får se.. Har heller inte råd.. Är väll 1800/2200kr för högkostnadsskydd å ja fattig student här!!.. 





Fredag 14 mars

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag!! Har tyvärr massa läxa hela helgen men får iaf vara ifred! Helt isolerad från alla människor, från familj och S. Har varit en jobbig vecka, massa skit i skolan med allt sociala, alla grupparbeten man bara vill springa ifrån å alla redovisningar man bara vill sjunka genom golvet.. Ska snart hem! :3 Hatar skolan!! Visst själva utbildningen är bra men alla annat är skit!!!! Får sån ångest och panik när jag är här.. Hur förväntar dom sig att jag ska klara och fatta fysiken å matten medan jag kämpar med allt annat?! :( Allt löser sig men får ju som vanligt kämpa mycket mer än resten men så har de alltid varit.. 

Har gått ner några kilo :) men är fortfarande inte tillräckligt på långa vägar.. Minus ca 7 kg men de kommer snart sitta runt midjan igen.. :c så hopplös är jag.. :'c jag är så himla svag när det gäller min vikt. Förr var de fan lätt!! (Om man jämför)


stress & panik

Kategori: Allmänt

AAAAAAAAAAHHHH!!!!!! Får panik!! sitter i skolan nu och alla går förbi, fram å tillbaka.. Sitter bara å stirrar.. Tiden pasaerar förbi för snabbt! Vill bara hem men vad ska man göra om man vill utbilda sig.. :c Hade varit något om utbildningen kunde göras på distans! :P Men tyvärr så finns inte denns någonstans i sverige iaf. Vet inte hur länge jag bara suttit å väntat, känns som en evighet även om allt bara susar förbi.
Känner för att vara själv å bara gråta hela dagen.. Vill oxå festa eller asså på nattklubb, orkar inte med allt de sociala.. Binge åt igår :'( Mår skit efter de!! Vet inte riktgit vad jag ska göra för att få det att bli bättre..
 
Nu måste de hända något! Har redovisning snart och har inte ens en aning om vad de e jag ska säga.. Hoppas min grupp hjälper mig.. Men brukar ju gå bra att improvisera ändå men får väll se ;P

Nu kör vi!!

Kategori: Allmänt

Inte så jätte pepp tyvärr men de spelar ingen roll. Det är nu eller aldrig!! 500-700kcal per dag i 3 månader (undantag vissa helgen när jag är med familj och S)  Har sjukt höga förväntningar! :S :3