proeatingdisorder.blogg.se

Börjar Nytt

Kategori: Allmänt

Så börjar äntligen på ny skola, Sahlgrenska Akademin (göteborgs universitet)!! Rätt så gott med en ny start :) Fast tror tyvärr redan jag sabbat en del redan :c Men men...
Så med andra ord; allt nytt, inget jag kan kontrollera, nya människor, nya rutiner, bort med gamla.. Finns som vanligt bara ett sätt att få tillbaka kontrollen och självkänsla.. Och det är självklart genom min vikt!
 
Så lite bakgrund:
Jag är 20 år. Haft ätstörning i 8 år. Har varit perioder med anorexi, perioder med bulimi, perioder av träning 24/7 och perioder av hetsätning (brukar bara säga binge eating). Så har varit en bergodalbana med vikten..
Senaste 2 åren har varit ett helvete.. Har så fort jag varit med S (min kille) hetsätit konstant och sedan när jag är själv fastat i dagar och så har det fortsatt under dessa 2 åren.. Under denna tid har jag gått upp 41 kg :O (självklart upp och ner där i mellan men allt som allt +41..) Så väger nu 90 kg :''''( Jag vet att det inte låter som om jag har en ätstörning men som sagt alla dessa perioder för att dölja min sjukdom. Senaste 2 ½ åren har ingen ens misstänkt nått! :) Fast visst de e väll pga att man är såpass fet så dom tror att det inte kan hända.. 
 
Nu har S börjat försöka gå ner i vikt... Änsålänge väger han 93 kg men jag kan fan inte väga mer än han snart!!!!!!!!! Det får bara inte hända! 
Jag lovar att jag aldrig någonsin ska väga mer än han, aldrig!!!!! Jag håller alltid vad jag lovar och det gäller självklart denna gången oxå.
 
Mat:
intake: 656 kcal
 
CW: 90 kg / 200 (198.5) lbs
HW: 90 kg/ 200 lbs
LW: 49 kg / 108 lbs
GW1: 59 kg / 130 lbs
GW2: 52 kg / 114 lbs
**UGW**: 44 kg / 97 lbs  - Under 100 lbs! :D
 
Gjorde en thinspo bild lite snabbt :)
 
 

Pro Ana Blogg

Kategori: Allmänt

 
Då har jag äntligen skaffat en blogg om ätstörningar, pro ana, pro mia, vardagen för person med ED osv!! Planerar att blogga lite varje dag om intag, uttag, känslor och mycket mer.